ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

41% ΤΑΚΑΤΟ..........

 ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΚΑΤΟΧΉ ΟΧΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΒΑΖΩΝΤΑΣ ΜΟΥΤΖΟΥΡΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΩΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ.. ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΙΚΙΕΣ ΜΑΣ..



Όταν θεμε να μιλάμε για πραγματική ουσία των γεγονότων είναι μία και ειναι απόλυτη..
Διαβάζω καθημερινά απο διαφορους και διαφορα σαιτ δηθεν πατριωτικά κτλ.για ανεμογεννητριες και φωτοβολταϊκά πάρκα για αυτό καίγεται σε τόσο δυνατό επίπεδο αυτή τη στιγμή όλη η Ελλάδα και με τόσα στρέμματα καμένης γης.
Αυτό κύριοι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.. Τώρα και προπαντός αυτό που έγινε στην Ρόδο και ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ και η Κρήτη σε αυτό το σχέδιο είναι το πραγματικό ολοκαύτωμα των νησιών αυτών όχι για να βάλουν γεννήτριες και φωτοβολταϊκά αλλά γιατί μετά από 100 χρόνια η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ..(ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΆ).
ΜΕ ΣΥΝΆΜΑ ΤΗΝ ΣΥΝΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΝΑ ΕΠΟΦΕΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΑΝΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΑ ΝΗΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΕ ΧΙΛΑΊΑΔΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΟΔΟΣ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ Η ΚΡΉΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ ΕΦΑΡΜΟΖΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1827 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΤΟΥ 1913 Όπου αναγράφει συγκεκριμένα ότι για την τύχη των νησιών ρου Αιγαίου αποφασίζουν οι μεγάλες δυνάμεις και όχι η Ελλάδα..
200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ
Όπως και για την Κρήτη, ο Σουλτάνος την παραχωρεί όχι στους ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΙΚΟΥΣ ΗΓΕΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ..
ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΚΑΤΟΧΉ ΟΧΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΒΑΖΩΝΤΑΣ ΜΟΥΤΖΟΥΡΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΩΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ.. ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΙΚΙΕΣ ΜΑΣ..
ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ 600 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΔΩΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΣΑ.. ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΕΝΣΑΚΩΡΣΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ..
ΜΕΧΡΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΔΟΔΙΕΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
Καλό ΜΑΣ ΒΡΑΔΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 41% ΤΑΚΑΤΟ..

Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

 

ΠΟΛΗ: ΛΑΡΙΣΑ, ΟΔΟΣ: ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ 3-5,
Τ.Κ. 41221, ΕΛΛΑΣ
ΤΗΛ. 2411 103182 EMAIL : kpd.thes.ke@gmail.com

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια